Select your language

Select your language


 • Er du villig til å gi jernet?

  -

  Er du villig til å gi jernet?
 • I et spennende miljø der du får alle muligheter til å utvikle deg?

  -

  I et spennende miljø der du får alle muligheter til å utvikle deg?
 • Både faglig og menneskelig?

  -

  Både faglig og menneskelig?
 • Velkommen til Vicario!

  -

  Velkommen til Vicario!

VELKOMMEN TIL VICARIO

Vår filosofi er ganske enkel: En lykkelig medarbeider er en god medarbeider. Derfor legger vi alle forhold til rette for at våre folk skal få et godt liv – på jobben og ellers. Fra første kontakt vil du bli tatt godt vare på og fulgt opp. Både faglig og menneskelig. Gode rutiner sørger for at du kan være sikker på at alle dine rettigheter blir ivaretatt. Vi kan love deg at du blir del av et fantastisk miljø, kjennetegnet av yrkesstolthet, trivsel, trygghet - og en dose rock’n roll. Og så kan vi garantere deg at du får muligheten til å jobbe for noen av de beste bedriftene i landet.

Da er det opp til deg.
SLIK GÅR DU FREM:

1
Opprett konto på Recman HER, og legg inn din CV.

Skriv en profiltekst med et kort sammendrag av aktuell erfaring. Fyll ut ferdighetsliste med detaljert beskrivelse av alle stillinger du har hatt, og kompetanse du har. Fyll ut alle felt i skjemaet, ærlig og nøyaktig. Last gjerne opp et bilde. Oppgi minst to referanser - helst fra arbeidsgiver i Norge.

For å jobbe i Norge, er det vesentlig å snakke enten norsk eller engelsk på minst middels nivå. Oppgi hvilke språk du kan, samt nivået.

2
Søk på ledige stillinger

Følg med og søk på ledige stillinger du kan være aktuell for.
Du finner dem HER.

3
Videre prosess:

Har du de rette kvalifikasjonene og vi har ledig stilling, så vil du få jobb.

Hva våre ansatte sier om oss:

 

En herlig gjeng!
- Jeg har alltid drømt om å få jobbe som elektriker. Det fikk jeg muligheten til i Vicario. Her blir jeg backet opp og verdsatt av ledelsen, og kollegaene er blitt mine venner. I min tid i Vicario har jeg hele tiden vært i jobb, og fått oppfylt alle de betingelsene vi er blitt enige om. En herlig og engasjert gjeng – både i administrasjonen og ute i felten. Alle står på!

Jesus Carrillo

Elektriker - Spania

profile

Et godt sted å være!
- God og sikker lønn er jo viktig. Men Vicario er så mye mer. En ledelse som virkelig bryr seg om de ansatte, og sørger for at alt går på skinner. Utviklingsmuligheter for folk som står på. Og et herlig, internasjonalt miljø. Kort sagt: Vicario is a nice place to be!

Jan Folke Gregersen

Murer - Norge

profile

Lønn som avtalt. Alltid!
- Nå har jeg jobbet i Vicario i mer enn 4 år. Et fantastisk miljø! Ledelsen har god oversikt over prosjektene og står klar til å hjelpe hvis et eller annet skulle oppstå – både i og utenfor arbeidstiden. Personlig er jeg glad for muligheten til å jobbe på mange forskjellige prosjekter i løpet av året. Og så er det deilig å vite at lønnen kommer når den skal. Alltid!

Andrius Gutauskas

Snekker - Litauen